История

default
Actual Industries

Actual Industries

Актуал Индъстрис ООД е търговска компания предлагаща на българския пазар индустриални продукти за различните промишлени отрасли: полиграфия, преработка на хартия, етикетиране, производство на гъвкави опаковки, мебели, обувки, строителна индустрия, пречистване на индустриални и битови отпадни води и други.

Основана през 1990 г., към настоящия момент дейността на фирмата е съсредоточена в офисите ѝ в градовете Пловдив и София, където има изградени складови бази, поддържащи наличности от почти пълната гама от продуктовата листа.

Лидерската позиция на компанията се основава на предлагането на иновативни, модерни, и качествени продукти, всеотдайна работа и динамичен мениджърски екип, който е поел ангажимент за удовлетвореността на клиентите . Клиентът е нашият най-голям приоритет.

Актуал Индъстрис ООД обръща специално внимание на новите технологии, продукти и изисквания на пазара, за да можем да отговорим на всички очаквания на нашите клиенти. Това е и основната причина на нас да продължават да се доверяват фирми от всички области на българската индустрия.
Актуал Индъстрис е партньор на Henkel от 1997г. и Henkel Premium Partner в сферата на индустриалните лепила от 2015 г.