Обработка на хартия

HENKEL предлага широка гама от лепила за хартиено-преработващата индустрия. Световният експертен опит на HENKEL в областта на суровините и тясното сътрудничество на фирмата с производителите на машини я поставя в положение да разработва технологически усъвършенствани и пазарно-ориентирани лепилни системи.

Оживената комуникация с нашите потребители, производителите на оборудване и приложно-ориентираните технологични звена е основен фактор в усилията ни непрекъснато да оптимизираме лепилата си. Присъствието ни на световната сцена ни дава възможност да предоставяме отлични съвети и помощ на клиентите си.

Тъй като сме един от малкото производители, които разработват лепила в пълния им цикъл – от първоначалното изследване до готовия пазарен продукт, ние можем да предложим на потребителите си лепила, които са специално разработени за индустриални приложения. Ние подпомагаме този процес чрез полимеризиране на собствените си основни суровини, което ни дава възможност да изработваме продукти, отговарящи и на най-сложните изисквания.

Тъй като комуникацията е наша сила, винаги успяваме да открием идеалното решение, независимо от предизвикателството на поставената задача.

Продукти

AQUENCE® Water-based Adhesives

Приложения:

  • лепене на хартия
  • ламиниране на хартия и картон.
  • производството на чанти и торбички
  • опаковъчна индустрия
  • лепене на нелакирани и лакирани материали и много други
Свържете се с отговорния търговец, за да намерим подходящото лепило за Вашето приложение

Връзка със специалист

Живко Инджов
тел. 0888 305 027
e-mail: zhivko.indjov@actual-industries.com