Опаковки

Опаковки -	за храни
Опаковки за храни
Taghleef произвежда висококачествени филми за опаковане на храни BoPP: високо бариерни, прозрачни, матови, плътни бели и метализирани филми. Taghleef Industries предлага разнообразие от филми за опаковане на храни, подходящи за приложения като закуски, хлебни и сладкарски изделия, сладолед, прясно нарязани продукти и кафе.
Повече
Опаковки за нехранителни продукти
Опаковки за нехранителни продукти
Taghleef произвежда висококачествени BoPP филми за нехранителни продукти, които могат да се използват за: многостенни торбички, продукти за лична хигиена, фармацевтични, строителни продукти и ламиниране на дъски.
Повече
Опаковки с високо бариерно фолио EXTENDO®
Опаковки с високо бариерно фолио EXTENDO®
Гамата с високо бариерно фолио EXTENDO® обединява предимствата на BoPP филмите с бариерната ефективност, характерна за други високо бариерни полимери, предоставяйки иновативни решения за намаляване на теглото на опаковката и подобрена рециклируемост.
Повече
Опаковки с биоразградими филми NATIVIA ®
Опаковки с биоразградими филми NATIVIA ®
NATIVIA® е ново поколение биоразградими филми, направени от възобновяеми ресурси (биологична смола PLA). Това е първата стъпка от амбициозен проект, иницииран от Taghleef, с цел да насочи гъвкавата опаковъчна индустрия към по-устойчиви решения и да предложи на потребителите възможността за избор на натурални продукти, които да допринасят за намаляване на емисиите на парникови газове и отпадъци след консумация.
Повече