Актуално

default

Официално откриване на новата сграда на Актуал Индъстрис в гр. Пловдив, бул. Кукленско шосе 45.

Официално откриване на новата сграда на Актуал Индъстрис
Окт. 04, 2019

На 04.10.2019 се състоя официалното откриване на новата сграда на Актуал Индъстрис, която се намира в гр. Пловдив, бул. Кукленско шосе 45.

За сградата:

ИНВЕСТИТОР:
„Актуал Индъстрис“ ООД

КОНСТРУКТОР:
“Бета Консулт“ ООД

ИЗПЪЛНИТЕЛ:
„Техстрой“ ЕООД

АРХИТЕКТ:
”Панидея” EOOД

 

Целта на проекта за създаване на новата сграда бе да осигури комбиниран модел за ползване на Складова база за стоки от индустриалната химия с търговия на едро и дребно, както и Офисна зона за администрацията и оперативните служители на фирмата. В този аспект се осигурява фунционирането на различните отдели, свързани с постоянен достъп по между им, с цел оптимизиране дейността на фирмата и обслужването на клиентите.

Сградата съчетава съвременна архитектура с функционалност, уют, обеми и цветове, съобразени с бранда на фирмата.

Не случайно Търговски комплекс за промишлени стоки и офиси на Актуал Индъстрис беше и един от участниците в престижния национален конкурс Сграда на годината България 2019г.

https://www.buildingoftheyear.bg/bg/buildings/view/1023/Targovski-kompleks-za-promishleni-stoki-i-ofisi-na-Aktual-Indastris.html

 

За събитието:

Домакини на събитието бяха собствениците на фирмата – сем. Горелови, като лентата беше прерязана от г- н Росен Горелов и г-жа Недка Горелова. На откриването присъстваха всички служители на Актуал Индъстрис, представители на всички наши доставчици и дългогодишни клиенти и партньори на фирмата.

Специално за събитието цялата сграда бе превърната в галерия на известния художник Илия Желев (http://www.iliyazhelev.com/) и гостите на събитието имаха възможност да разгледат не само новата сграда, но и всички изложени творби.

Събитието продължи с парти с диджей за всички гости.