Производство на тоалетна хартия и хартиени кърпи

Какво превръща едно парче хартия в многофункционален продукт от фина хартия за козметични и други цели? Отговорът - няколко грама лепило. Специалните лепила на HENKEL се използват за най-разнообразни приложения в тази индустрия. Каквото и да искате да залепите, ние ще ви представим ноу-хау за оптимална адхезия във всички производствени среди.

Henkel извършва изследвания в сътрудничество с производителите на машини, за да са сигурни, че лепилата свързват в точния момент и на точното място и за да се установи най-добрия адхезивен вискозитет, лепливост, както и време на изчакване и втвърдяване.

Лепилата на HENKEL за индустрията за фина хартия за козметични и други цели показват превъзходни качества във всяка една от тези области на приложение: навиване на шпули (бобини, рула), първоначално залепване, ламиниране и крайно залепване.

Ние предлагаме гама от лепила, съобразени с всяко от изискванията на приложението ви, и техническа помощ, която ще допринесе за повишаването както на производителността ви така и на качествата на крайния продукт.

Продукти

AQUENCE® Water-based Adhesives

Приложения:

  • крайно залепване на ролки тоалетна хартия и кухненски кърпи
  • ламиниране на хартиени листове за домакинска употреба /кухненски хартиени кърпи / тоалетна хартия и индустриални рола.
  • производството на кухненски кърпи, индустриална хартия, хартиени кърпи и мокри кърпи
  • производството на шпули и други

Връзка със специалист

Живко Инджов
тел. 0888 305 027
e-mail: zhivko.indjov@actual-industries.com