Партньори

default

Henkel

Henkel
Henkel AG & Company, KGaA, е мултинационална компания за химически и потребителски стоки със седалище в Дюселдорф, Германия. Оперира както в потребителския, така и в индустриалния сектор. Компанията е основана в далечната 1876г. от от Фриц Хенкел в Маастрихт-Аахен в Германия, които предлага на пазара първия си продукт – универсален почистващ препарат на базата на силикат. Днес портфолиото на компанията е много широко, а дейността й е разделена на три девизии – Грижа за дома, Лична гриж и Лепила. Сред най-известните брандове на Хенкел са Loctite, Persil, Fa, Schwarzkopf, Technomelt и Aquence. Компанията има близо 50 000 служители в над 120 страни, повече от 17 производствени съоръжения и 10 големи научно-изследователски обекта по света.
През м. юни 1923 г. е направена първата доставка на лепила от завода в Дюселдорф, Германия. Така е положено началото на направлението, в което Henkel днес е световен лидер – лепилата.

Решения от Хенкел могат да бъдат намерени в много произведени продукти, които всеки ден докосват живота ни: книги и списания, мебели, текстил, опаковки и много други.

Актуал Индъстрис е партньор на Henkel от 1997г. и Henkel Premium Partner в сферата на индустриалните лепила от 2015г.

Вижте продуктите от Henkel